Algemene voorwaarden

Abonnement:
Wie zich meteen voor een jaar aanmeldt hoeft maar voor elf maanden te betalen. Het ‘abonnement’ wordt aan het begin van elke maand automatisch geïncasseerd/de dag van aanmelding zal ook de dag van afschrijving zijn (automatische incasso). Op de site staat duidelijk vermeld wat de members mogen verwachten voor hun bijdrage. Bijzondere afspraken en de bijbehorende extra fee worden door de Wijn Conciërge met het lid persoonlijk gemaakt.

Betalingsvoorwaarden:
Door lid te worden van De Wijn Conciërge Club geef je toestemming om de maandelijkse lidmaatschap fee van € 75,- (incl. 21 % Btw) automatisch elke maand af te schrijven.
Voor alle extra diensten zal een op maat gemaakt pakket worden samengesteld. Voor de aanschaf van o.a. wijnklimaatkasten, speciale wijnen, geboortejaar wijnen, spoedleveringen of andere wijn gerelateerde verzoeken zal op de aanschafprijs een commissie worden gerekend voor de extra dienst van De Wijn Conciërge. De commissie zal afgesproken worden per lid per aanvraag. Voor bijvoorbeeld een wijnkelder inventarisatie zal een uur tarief gerekend worden. Alles in overleg met de lid. Deze extra diensten moeten binnen 14 dagen betaald worden.
Dit geldt ook voor als je het lidmaatschap van De Wijn Conciërge cadeau wilt doen.

Eigendomsvoorbehoud:
Mocht De Wijn Conciërge producten aanschaffen voor het lid dan zal De Wijn Conciërge eigenaar van dit product blijven tot dat de factuur inclusief commissie volledig is betaald. Mocht dit niet gebeuren kan De Wijn Conciërge dit product terugeisen.

Annuleringsvoorwaarden:
Om jouw lidmaatschap bij De Wijn Conciërge op te zeggen geldt er een één maand opzegtermijn. De Wijn Conciërge zal dan de betalingen stopzetten en het account verwijderen.

Leveringsvoorwaarden:
De Wijn Conciërge zal na het aanmelden bij de club zo snel mogelijk een afspraak inplannen om de wijnkelder te inventarissen. Nadat deze inventarisatie heeft plaats gevonden zal het profiel met de wijnen gedigitaliseerd, binnen 7 dagen, op het online platform staan.

Aansprakelijkheid:
De Wijn Conciërge heeft een adviserende rol. Aankopen worden alleen op verzoek gedaan. Wijn is een levend product en draagt dus kwaliteit risico’s met zich mee. De Wijn Conciërge is niet verantwoordelijk wanneer de aankoop tegenvalt (kurk, muf, azijn, oxidatie, overjarig etc.) Hij zal in een dergelijk geval zijn best doen het product vergoed te krijgen, maar kan niets garanderen. Veilinghuizen zijn niet altijd 100% betrouwbaar. Houd daar rekening mee.

Contactgegevens de Wijn Concierge

Tel: +31 (0)6 15 46 82 17
Mail: [email protected]

KVK-Nummer: 82006598

Overtoom 549-A
1054LK, Amsterdam
Nederland